Een hele lieve kundige vrouw, die heel goed kan luisteren, zich niet van haar stuk laat brengen. En mij zoveel verder heeft gebracht.

Daniëlle, 25 mei 2020

Een sessie met Cornelie is meer dan een gesprek. Ze leert me voelen met mijn lijf en daardoor kom ik weer bij liefde en vertrouwen, iets wat er altijd is!

Iris Gerlach (coach), 11 april 2020

Alles wat er besloten, gezegd of afgesproken word is MIJN keus. Ik voel me nergens toe gedwongen of in een richting geduwd. Daarnaast komen er dingen uit waar ik vrijwel altijd concreet iets mee kan.

    Christa, 28 augustus 2014

Roken, o ja, dat heb ik ook ooit gedaan!

    Evelien (33 jaar gerookt, 1 jaar gestopt), 28 juli 2014

Cornelie ondersteunt je uitgaande van je kracht en zonder poespas.

    Martin, 28 juli 2014

Mijn vraag aan Cornelie (een burn-out door een mislukt re-integratieproces) viel een beetje buiten haar gebruikelijke kader. Ze stelde me wel de juiste (niet altijd gemakkelijke) vragen. De burn-out had een veel diepere oorzaak dan ik zelf eerst vermoedde, in meer dan 30 jaar heb ik die zelf nooit op tafel gekregen. Het proces was pittig, het was goed, soms onconventioneel, veilig en erg waardevol. Het heeft me gebracht waar ik nooit had gedacht te komen.

    Xander van Asperen, 8 december 2013

Na 15 jaar een pakje per dag te hebben gerookt, ben ik 2 weken geleden met hulp van Cornelie van ik jou luister gestopt. Door deze begeleiding ben ik erachter gekomen dat ik heel goed in staat ben om eindelijk af te rekenen met deze verslaving!
Update: Ruim een jaar later ben ik nog altijd van mijn rookverslaving af! Dankzij de prettige begeleiding op maat en de handvatten die ik van Cornelie gekregen heb, is het me gelukt de sigaretten af te zweren én het vol te houden. Ik ben Cornelie dan ook erg dankbaar en kan het iedere verstokte roker aanraden!

    Marieke, 2 december 2013

Ik heb deelgenomen aan een aantal workshops. De ontvangst was altijd warm en gaf je het gevoel dat je veilig was, waardoor je jezelf makkelijker kon openen. Cornelie gaf je dat gevoel gewoon. Een aanrader voor persoonlijke sessies wat je inzicht in jezelf zal vergroten en je heling op gang zal brengen.

    NN, 1 december 2013

Ik vind Cornelie betrouwbaar en rustig. Ze luistert en observeert goed. Ze stelt goede vragen, waardoor ik zelf de kern vind van mijn probleem. Ze laat je jezelf ontdekken.

    Alma, 23 augustus 2013

Na 25 jaar roken, zo’n 30 sigaretten per dag, heb ik me aangemeld. Ik had er weinig vertrouwen in. Al na twee gesprekken groeide de kracht en de wens om te stoppen. Ik zag met vertrouwen tegemoet naar de stopdatum. Al in die periode ging ik als vanzelf de helft minder roken. Ik was me bewust dat ík het proces aanging en diegene ben die het moest doen. De steun van Cornelie is daarbij een fijne helpende kracht. Zij werkt zeer erkend, praktisch en heel persoonlijk afgestemd.

Nu drie weken na de stopdatum ben ik nog vol in proces: ik neem af en toe een sigaret, maar mijn kracht groeit en ik wordt liever voor mezelf. Ik heb er vertrouwen in dat ik in de toekomst helemaal vrij van mijn verslaving zal zijn.

    Frank, 5 december 2012

Een warme, integere, professionele, maar ook verrassende benadering. Geen standaard protocol. Ik durfde mij als mens met al mijn behoeften en beperkingen te laten zien. Zo kwamen we er samen achter wat ik met roken probeerde op te vullen.

    Susann, 23 november 2012